dimecres, 1 d’abril del 2020

FEIM GRAFOCOM ESTAU?
INICIAM EL MES D'ABRIL I PER AVUI TENIM ALGUNES PROPOSTES PER TREBALLAR LA GRAFOMOTRICITAT.

LES ACTIVITATS DE GRAFOMOTRICITAT AJUDEN A L'INFANT A COMPLETAR I POTENCIAR EL SEU DESENVOLUPAMENT PSICOMOTOR. PRACTICANT AQUEST TIPUS D'ACTIVITATS ELS INFANTS VAN ADQUIRINT LES HABILITATS NECESSÀRIES PER EXPRESSAR-SE  A TRAVÉS DELS SIGNES ESCRITS. PER AIXÒ AVUI VOS FEIM DUES PROPOSTES PER TREBALLAR-LA.

PER LA PRIMERA NECESSITAU PAPER DE CUINA AMB RELLEU DE PUNTETS O ALTRES DIBUIXOS. LA IDEA ÉS AGAFAR RETOLADORS O PINTURES DE COLORS I ANAR OMPLINT DE COLORS ELS RELLEUS DEL PAPER SEGUINT LES FORMES DE L'ESTAMPAT O CREAR-NE UN ESTAMPAT DE NOU QUE VOS AGRADI.  PODEU VEURE ALGUNS MODELS A LES IMATGES:

                         


I LA SEGONA PROPOSTA ÉS UN JOC

ESTAU PREPARATS PER JUGAR PER CASA? PER COMENÇAR HEU D'ANAR A CERCAR COSES QUE TENGUEU PER CA VOSTRA QUE TENGUIN RELLEU, QUAN LES TENGUEU LES TAPAU AMB UN FOLI I DESPRÉS AGUANTANT AMB UNA MÀ ANAU PASSANT UN LLAPIS NORMAL O UN DE COLORS I VEUREU COM QUEDA GRAVADA LA IMATGE DE L'OBJECTE. PER ACABAR EL REPASSAU AMB PINTURES O RETOLADORS, TAL I COM PODEU VEURE A LA FOTO:


ESPER QUE HO PASSEU MOLT  BÉ I QUE M'ENVIEU FOTOS AMB AQUESTES PETITES OBRES D'ART QUE FACEU. RECORDAU QUE ME LES PODEU ENVIAR AL CORREUS: barbaradalia@ceipmioquelduranisaurina.com

VOS ESTIM UN MUNT I VOS ENYOR MOLT

BÀRBARA
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada