divendres, 5 de juny del 2020

MISCEL·LÀNIA. SAFATES SENSORIALS AMB ARENA/TERRA

Bon divendres a tothom!

Avui vos deixam una proposta de safates però aquesta vegada no amb pasta sinó amb elements més naturals, ja que tenim més opcions de sortir a l’exterior i aconseguir aquests materials tan rics per manipular i experimentar.
Com vos posam a les fotografies, la idea és que o bé faceu a casa una petita safata amb arena o terra (o si no la podeu aconseguir amb pa rallat o farina també ofereix moltes possibilitats d’experimentació semblants) o bé a la mateixa platja dugueu els diferents recipients i estris per poder fer l’experimentació a un entorn natural, embuts, pinzells, raspalls, coladors, culleres, poals, platets, pales, etc. Combinats amb altres elements naturals que trobem a la platja (pedretes, copinyes, bolletes d’algues, etc.). Per fer els diferents transvasaments i també anar experimentant amb arena seca i banyada.
A més a més, podem combinar aquests materials amb altres objectes creant “minimons” de manera senzilla i divertida pels infants (amb cotxes, excavadores, animals diversos, pedres de colors, ninots, etc.) i així donarem peu a desenvolupar el joc simbòlic. 

Molt bon cap de setmana!

Maria Amengual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada