dimarts, 30 de juny del 2020

TOT VA COMENÇAR...

BON DIA SIRENES I TRITONS
BON DIA FAMÍLIES

VAIG ESTAR MOLT CONTENTA I FELIÇ DE RETROBAR-ME AMB TOTS VOSALTRES, DE TORNAR-NOS A VEURE, DE COMPARTIR UNA ESTONA EL NOSTRE "COMIAT", QUE VA SER UNA MICA DIFERENT. M'HAURIA AGRADAT DONAR-VOS MILERS D'ABRAÇADES, PERÒ EL MÉS IMPORTANT ÉS QUE VÀREM COMPARTIR UNA ESTONA JUNTS.

AQUESTA ÉS LA DARRERA ENTRADA D'AQUEST BLOG DE L'ETAPA D'INFANTIL I  TÉ DUES SORPRESES DEDICADES A VOSALTRES: COLORINS, PIRATES I SIRENES I TRITONS I A VOSALTRES FAMÍLIES, QUE DURANT AQUEST TRES ANYS VOS HEU IMPLICAT I HEU ESTAT SEMPRE PRESENTS EN TOTES ELS MOMENTS, ACTIVITATS, EXPERIÈNCIES QUE HAN VISCUT ELS VOSTRES INFANTS, QUE ELS HAN AJUDAT A FER-SE GRANS I A CRÉIXER COM A PERSONES.

LA PRIMERA SORPRESA  ÉS EL CONTE QUE VAIG CONTAR ALS VOSTRES INFANTS EL DIA DEL COMIAT, ESPER QUE VOS AGRADI, PER  ESCOLTAR-LO HEU COPIAR  I AFERRAR AQUESTA ADREÇA AL CERCADOR DE GOOGLE:

https://drive.google.com/file/d/1YqZw0Zd8GgygY-DpxiPS4dP324mhKcNz/view?usp=sharingLA SEGONA SORPRESA ÉS AQUEST VÍDEO ON PODREU VEURE ELS MILLORS MOMENTS DELS VOSTRES FILLS DURANT AQUESTA ETAPA:


HA ESTAT UNA PLAER SER LA VOSTRA TUTORA, SEMPRE VOS TENDRÉ BEN PRESENTS. 
BON ESTIU ! ! !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada