dilluns, 23 de març de 2020

COMENÇA UNA NOVA SETMANA

BON DIA SIRENES I TRITONS!!!
BON DIA FAMÍLIES!!!
COM HA ANAT EL CAP DE SETMANA?

COSTA UN POC ESTAR SEMPRE A CASA, PERÒ PENSAU QUE SÓN MOMENTS QUE HEU D'APROFITAR PER COMPARTIR ACTIVITATS, JOCS, CANÇONS, BALLS, CONTES, ETC, AMB LES PERSONES QUE MÉS ESTIMAU I LES QUE MÉS VOS ESTIMEN. HE REBUT MOLTES FOTOS I VÍDEOS DE TOTS VOSALTRES I HE QUEDAT IMPRESSIONADA DE LA QUANTITAT DE COSES QUE FEIS.

DURANT AQUESTA SETMANA REBREU TOT UN SEGUIT DE PROPOSTES DIÀRIES DE N'IRENE D'ANGLÈS, DE NA CRISTINA DEL TALLER DE LLENGUATGE, DE NA MARIA  DE MISCEL.LÀNIA  I DE JOCS DE PENSAR, MEVES I QUALQUE SORPRESA MÉS...

PERÒ QUÈ TROBAU SI AVUI, PER COMENÇAR I FER EL BON DIA VOS RECORD AQUELLA CANÇÓ QUE ENS VAREN ENSENYAR  EN MARCEL I EN VICENÇ FA UNES SETMANES. LES SEVES FAMÍLIES M'HAN ENVIAT AQUESTS VÍDEOS, VOS ENRECORDAU?: I ARA,  ANAM PER FEINA?


AVUI VOS PRESENTAM UN PARELL DE PROPOSTES QUE PODEN AJUDAR ALS INFANTS EN EL DESENVOLUPAMENT DE LES DESTRESES PER A L'ADQUISICIÓ DE L'ESCRIPTURA. 
AQUESTES ACTIVITATS, COM PER EXEMPLE RETALLAR, ENS SERVEIXEN PER ADQUIRIR DOMINI I DESTRESES OCULO-MANUALS I DE MOTRICITAT FINA. ELS MÚSCULS DE LA MÀ ES DESENVOLUPEN  I PERMETRAN ELABORAR AMB MÉS PRECISIÓ EL QUE LA MENT REQUEREIX.

SÓN PROPOSTES PER ESTIMULAR EL TO MUSCULAR, LA FORÇA, LA COORDINACIÓ, LA VELOCITAT, LA LATERALITAT I LA LOCALITZACIÓ DE MOVIMENTS. A MÉS, AFEGIM UNA PROPOSTA PER ESCRIURE LLETRES AMB ELS DITS A UNA SAFATA DE SAL ACOMPANYADA D'UNA  IMATGE PER APRENDRE LA DIRECCIONALITAT DE LES LLETRES.
  


RECORDAU QUE PER QUALSEVOL CONSULTA, PROPOSTA, COMENTARI,... EM PODEU ESCRIURE AL MEU CORREU: barbaradalia@ceipmiquelduranisaurina.com

CADA DIA EL VAIG MIRANT!!!

UNA ABRAÇADA MOLT, MOLT GRAN SIRENES I TRITONS!

 


1 comentari:

  1. Moltes gràcies Marcel i Vicenç! Vos ha quedat molt bé el ball i ara l'hem fet amb na Maria del Mar! I també hem fet moltes manualitats de les que posau al blog! Gràcies Bàrbara!

    ResponElimina